Black Friday Kaffekvarnar 2021 – Årets stora shoppinghelg

Black Friday Kaffekvarnar 2021 - Årets stora shoppinghelg

Black Friday Kaffekvarnar 2021 – Årets stora shoppinghelg

Black Friday är årets största shoppingdag med stora prissänkningar på bland annat kaffemaskiner och annan elektronik. Black Friday tillsammans med Cyber Monday infaller alltid sista fredagen i november vilket i år infaller den 26e november 2021.

År 2020 slog Black Friday alla tidigare shoppingrekord. Från 2019 till 2020 steg den totalt försäljningen under Black Friday med hela 41%! Vi tror att 2021 kommer slå alla tidigare rekord. Så vad passar bättre än att passa på att köpa sin nya kaffekvarn än under Black Friday?

Vi på Kaffekvarn.net listar de bästa kaffekvarn Black Friday har att erbjudandena när dagen närmar sig. Glöm inte spara sidan i favoriter så att du kan kolla tillbaka för att hitta de bästa kaffekvarnarna till bästa priset. Tills dess får du gärna läsa vår guide till bästa kaffekvarnen 2021.

Black Week Kaffekvarnar 2021

Black Friday är i år den 26/11 2021

Black Friday 2021 – Köp din kaffekvarn via Kaffekvarn.net

Black Friday är runt hörnet och lockandet till spontanköp ökar. För att undvika spontana köp som du sedan riskerar att ångra, se till att planera dina inköp i god tid. Var noga med att läsa på inför de produkter du planerar att köpa. Här är tre tips att tänka på innan du shoppar Black Friday 2021:

  1. Var noga med att jämföra priser mellan flera leverantörer.
  2. Var noga med att läsa på om varan så du köper en kaffekvarn som passar dig och dina behov. I vår stora guide till kaffekvarn bäst i test 2021 går vi igenom för och nackdelar med några av de olika kaffekvarnarna på marknaden.
  3. Köp produkterna via stora aktörer som har bra serviceavtal och garantier. Vi på Kaffekvarn.net samarbetar bland annat med Cervera vilket är en stor aktörer för hushållsprodukter till ditt kök.

Black Friday Kaffekvarn 2021

En annan känd term är även Black Week. Men vad är skillnaden mellan Black Friday och Black Week? Black Friday är den största shoppingdagen på året och växer för varje år som går. Black Friday är dock endast försäljning under ett dygn. Det här gör att butiker och stora internetkedjor måste konkurrera för att locka till sig under.

Detta har lätt till att flera butiker och internetbutiker har påbörjat redan tidigare. Det här gör att butikerna kan enklare nå ut till fler kunder över en längre period. Detta myntade de nya ordet Black Week. Vilket fortfarande är en intensiv shoppingperiod. Men du som kund har möjlighet att sprida shoppingen över en vecka och kan jämföra olika hemsidor för bästa erbjudandet.

Måndagen som kommer efter Black Friday kallas även Cyber Monday. Tidigare var detta den stora handelsdagen för internetbutiker. Men med tiden har detta suddats ut, och du som kund kan även handla erbjudanden från dessa butiker redan under Black Week.