Smeg kaffekvarn

Smeg kaffekvarn är bråkdel av alla de olika köksprodukter som Smeg tillverkar. Smeg ett märke som sticker ut i butikerna med sina färgrika design. Företaget Smeg bildades 1948 som det Italienskt varumärke som baseras i Guastalla i norra delen av Italien. Varumärket har vuxit sig stort har har nu försäljningskontor över hela världen.

Relaterande artiklar

Visste du att det även var i norra Italien som Cappuccino först upptäcktes?

Smegs syn på vision, intuition och internationella räckvid gör att Smeg erkänns som sinne för excellens – Made in Italy. Företaget lägger stort fokus på energibesparingar och hålla hög kvalité.

Tack vare att Smegs alla produkter går igenom en noggrann designprocess ses deras produkter som hållbara, säkra, flexibla och designmässiga. Smegs ceritfierade laboratorier strävar hela tiden efter att utveckla lösningar som kan tillgodose de behov som idag finns i våra moderna hem.

Företaget har krävande testning för att säkerställa att alla deras produkter är 100% robusta och pålitliga. De lägger också stort fokus på användbarheten för att säkerställa att samtliga av deras produkter att lätta att använda och kan hantera energiförbrukning på ett smart sätt.

Italiensk stil

Kunskap, kreativitet och stil: det här är de egenskaper som Smeg italienska identitet grundar sig i och kännetecknar företagets engagemang att lyfta vardagliga objekt.

Smeg är ett företag som brinner för vad de gör. De vill identifiera och avspegla italiensk design i sina produkter med målet att hålla innovativ elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smeg kaffekvarnar

Smeg tycker det är viktigt att få dricka riktigt gott kaffe. Därför lägger de vikt på att kunna mala sina egna bönor. Företaget säger att Smeg kaffekvarnar hjälper dig att ta kaffet till nästa nivå. Att få mala sina kaffebönor själv ger en bättra arom, doft och smak av ditt kaffe. Med hjälp av Smeg Kaffekvarnar kan du som användare styra hur grovt eller finmalet du vill ha dina kaffebönor. Tack vare deras kaffekvarn 30 olika inställningar och en behållare på 350g är du ett steg närmare att göra riktigt gott kaffe i ditt hem.

Är du intresserad av Smeg kaffekvarn kan du läsa mer om den i vår undersökning Kaffekvarn bäst i test.

Källor

Smeg – Om oss
Smeg – Kaffekvarnar

Lämna en kommentar