Wilfa kaffekvarn

1948 bildades den noskägda företaget Wilfa. Wilfa är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. De fokuserar på att deras produkter håller design, kvalitet, säkerhet och nytänkande.

Med miljön och hållbarhet som en viktig aspekt i deras arbete erbjöd de sen 2020 en 5 års garanti på alla deras Wilfa-märkta produkter. Wilfa tog då ledningen och blev helt unika i branschen med detta. Wilfa har också blivit miljöcertifierade av Miljøfyrtårn.

Relaterande artiklar

I vår artikel kaffekvarn bäst i test kan du läsa om flera av marknadens mest populära kaffekvarnar.

Wilfa har vision är att överträffa konsumentens förväntningar i allt från kvalité, produktdesign och funktioner. De vill ge konsumenten en fantastisk upplevelse vid användning av deras produkter. De strävar hela tiden efter att förse sina kunder med funktionella produkter som gör din vardag enklare.

Idag levererar Wilfa produkter under sitt egna märke så som EGO stekpannor, kastruller och köksknivar. De har också expanderat sina produkter till Wilfa kaffekvarnar.

WilfaSvartAroma

Wilfa kaffekvarnar höger mycket hög kvalité och levererar några av de bästa alternativen elektriska kaffekvarnar för konsumenterna. Hos det norska bolaget Tek.no’s undersökning; Disse kaffekvernene gjør underverker for kaffen din, är Wilfa kaffekvarn Svart Uniform och Svart Aroma två elektriska kaffekvarnar som får höga poäng.

Wilfa kaffekvarn Svart Uniform är en premium kvarn som du kan läsa mer om här; Wilfa Kaffekvarn Svart Uniform. Är du intresserad av en lite billigare kvarn som håller hög kvalité i malverket och ger en jämn malning kan du läsa här läsa mer om; Wilfa Kaffekvarn Svart Aroma.

Garanati Wilfa kaffekvarn

Wilfa lämnar idag ut en garanti på 5 år till sina produkter.

Garantin är tänkt att täcka tillverkningsfel och ursprungsfel som upptäcks under deras garantiperiod.

För att garantin ska hälla på din köpa produkt behöver du uppvisa ett inköpsbevis. Enklast är sedan att vända sig till den butiken du köpte produkten av.

Lånad bild av Wilfa

Garantin gäller inte heller normalt slitage, felaktig användning, brist på underhåll, användning av felaktig elektrisk spänning eller följande:

  • Avkalkning och rengöring som inte utförts enligt bruksanvisningens rekommendationer
  • Överbelastning av produkten
  • Skador på glas, plast och liknande
  • Släppningar på beläggningar
  • Slitdelar
  • Filter, batteri och andra delar som kan behöva bytas ut regelbundet
  • Denna utökade garanti gäller endast produkter som är under varumärket Wilfa

Källor:

Wilfa – Kaffekvarnar
Wilfa – Om Oss
Disse kaffekvernene gjør underverker for kaffen din

Lämna en kommentar