Om Kaffekvarn.net

Föreställ dig en morgon där du går upp och allt är stilla. Utanför lyser gatlyktorna upp den mörka gatan och en ensam cyklist cyklar förbi på väg till arbetet.  Föreställ dig en morgon där du står med en kopp nymalet kaffe och känner hur den första sippen kaffe rinner ner i halsen och värmer upp hela kroppen. Just så här vill vi hjälpa dig att känna när du dricker ditt kaffe på morgonen. Hur, kanske du undrar? Genom att mala kaffet innan bryggning kan du få ut mycket mer smaker och aromer från kaffet.

Vi på kaffekvarn.net vill hjälpa dig med just det; dricka en god kopp kaffe för att starta dagen på bästa sätt. Det kan dock ibland vara svårt att veta hur man gör en god kopp kaffe. Vårt tips till dig är att mala ditt kaffe själv. Därför kommer du i vår guide för de bästa testade kaffekvarnarna och hur malverket påverkar kaffets karaktär.

Intresset grundar sig i att jag blev trött på dåligt kaffe i automaterna på arbetsplatsen. Jag testade då att göra eget presskaffe och tog med mig en presskanna till arbetsplatsen. Strax där efter var det en kollega som tog med och malde kaffet inför bryggningen. Vilken skillnad det var i smaker mellan nymalet kaffe och färdigmalet från butiken! Dessutom doftar det väldigt gott i köket av det nymalda kaffet ihop med ritualen att mäta, mala och brygga kaffet.

Jag som ligger bakom denna sida heter Carl och vill dela med mig kring mina erfarenheter kring kaffekvarnar. Att välja en kaffekvarn i den stora mängd utbud som finns kan vara svårt. Därför vill jag hjälpa dig att förstå kaffekvarnar, vad är skillnaden som gör skillnaden på kaffekvarnar. Det finns även flera guider hur du kan rengöra din kaffekvarn, hur du kan mala en god kopp kaffe och mycket mer. Allt detta för att hitta en kaffekvarn som passar just dig.

Carl

Kontakta mig på kaffekvarn.net

Har du några frågor som du tror att jag kan hjälpa dig med här på kaffekvarn.net är du välkommen att höra av dig. Annars hoppas jag att min guide hjälper dig att hitta en kaffekvarn i våran Kaffekvarn bäst i test guide.

Är det något du undrar över är du Välkommen att kontakta oss på Kaffekvarn.net. Vi försöker svara så snart vi kan.

Samarbetspartners

Vi vill tipsa om att besöka Glassmaskiner.nu. Där kan du hitta information om glassmaskiner, ta del av deras test: Glassmaskin bäst i test, hitta glassrecept och mycket mer.

Är du på jakt efter nya köksmaskiner? Vi tipsar då om att besöka vår samarbetspartner Köksmaskiner.nu. Där kan du hitta information om olika köksmaskiner, ta del av deras test och guider: Köksmaskiner bäst i test.