Wilfa kaffekvarnar

1948 bildades den noskägda företaget Wilfa. Wilfa är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. De fokuserar på att deras produkter håller design, kvalitet, säkerhet och nytänkande.

Med miljön och hållbarhet som en viktig aspekt i deras arbete erbjöd de sen 2020 en 5 års garanti på alla deras Wilfa-märkta produkter. Wilfa tog då ledningen och blev helt unika i branschen med detta. Wilfa har också blivit miljöcertifierade av Miljøfyrtårn.

Wilfas vision är att överträffa konsumentens förväntningar i allt från kvalité, produktdesign och funktioner. De vill ge konsumenten en fantastisk upplevelse vid användning av deras produkter. De strävar hela tiden efter att förse sina kunder med funktionella produkter som gör din vardag enklare.

Idag levererar Wilfa produkter under sitt egna märke så som EGO stekpannor, kastruller och köksknivar. De har också expanderat sina produkter till Wilfa kaffekvarnar.

Wilfa kaffekvarnar höger mycket hög kvalité och levererar några av de bästa alternativen elektriska kaffekvarnar för konsumenterna. Hos det norska bolaget Tek.no’s undersökning; Disse kaffekvernene gjør underverker for kaffen din, är Wilfa kaffekvarn Svart Uniform och Svart Aroma två elektriska kaffekvarnar som får höga poäng.

Wilfa kaffekvarn Svart Uniform är en premium kvarn som du kan läsa mer om här; Wilfa Kaffekvarn Svart Uniform. Är du intresserad av en lite billigare kvarn som håller hög kvalité i malverket och ger en jämn malning kan du läsa här läsa mer om; Wilfa Kaffekvarn Svart Aroma. I vår undersökning av kaffekvarnar är wilfa cgws-130b test, känd som svart aroma, vinnaren av bästa elektriska kaffekvarnen.

Källor:

Wilfa – Kaffekvarnar
Wilfa – Om Oss
Disse kaffekvernene gjør underverker for kaffen din